Turism

Oferte pentru toate buzunarele

Forfotă mare în unităţile de cazare de pe Valea Prahovei. Pregătirile pentru sărbătoarea Crăciunului au ajuns pe ultima sută de metri: la ferestre se montează instalaţiile, s-au împodobit deja brazii, iar în restaurante se fac ultimele aranjamente. Cum i-au atras hotelierii pe turişti anul acesta?

Oferte sunt pentru toate buzunarele şi se mai găsesc locuri disponibile în staţiuni.  Atât cei cu dare de mână, cât şi cei cu un buget mai mic, pot petrece un Crăciun de pomină la poalele Bucegilor. Hotelierii ne asigură că şi Moş Crăciun va poposi în noaptea de Ajun cu  daruri pentru cei mici. Sărbătoarea le aduce proprietarilor unităţilor de cazare un profit consistent, aşa că pachetele au fost puse la punct cu mare atenţie. La hotelurile de cinci sau patru stele, luxul şi răsfăţul este pus pe primul plan. Turiştii care au ales un sejur de trei nopţi, vor scoate din buzunar între 1.000 şi 1.200 de lei. Pare scump, însă în acest tarif clienţii se vor putea relaxa în centrele Spa, la saună şi vor beneficia de masaj gratuit. „Pentru anul acesta am pregătit pachete de două şi trei nopţi. De asemenea, am încercat să includem în ofertă foarte multe servicii suplimentare. O să vină Moşul la noi, vom avea un program artistic foarte diversificat, am pregătit şi o mică grădiniţă pentru cei mici. Clienţii vor avea parte de meniuri variate şi bogate”, a precizat managerul de hotel Marius Vânătoru.

Pentru toate buzunarele
Oferte sunt însă şi pentru cei care nu vor neapărat să se răsfeţe, ci doar să petreacă sărbătoarea Crăciunului la munte, într-un cadru de vis, departe de grijile cotidiene. De exmplu, la un hotel de două stele, oferta pentru trei nopţi de cazare, cu masa festivă inclusă, nu sare de 300 de lei. În plus, există şi veşti bune pentru cei care nu au acum toţi banii necesari plăţii sejurului. Sub deviza „Crăciun de Criză”, mai multe vile şi pensiuni de la munte, practică plata în rate. Pachetul de trei nopţi costă între 400 şi 550 de de lei, include micul dejun, un program de colinde şi poate fi achitat în trei rate, dar ultima nu mai târziu de 15 ianuarie. „Noi am mers pe oferta tradiţională, care include trei nopţi de cazare, micul dejun, bufet suedez, cină festivă în seara de Crăciun, venirea lui Moş Crăciun şi multe alte surprize. Preţul este de 500 lei de persoană şi noi credem că prinde foarte bine Crăciunul tradiţional. Dacă tot îi scoatem pe oameni din case, atunci îi vom face să se simtă ca acasă în locaţiile noastre”, a declarat directorul de hotel Alin Dimache.
Majoritatea unităţilor au ajuns la un grad de ocupare de 80%, însă sunt şi hoteluri care se văd nevoite să refuze cererile deoarece au toată capacitatea rezervată la maxim. Aşa că, dacă nu v-aţi hotărât încă, grăbiţi-vă. Fie că alegeţi pachetul de lux, fie că îl alegeţi pe cel de criză, veţi beneficia de servicii excelente, într-un cadru de vis. Adelina ANEI

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co