Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Romania participă la campania europeana de prevenire a furturilor din buzunare

Poliția Română participă la campania europeană de prevenire a furturilor din buzunare „Protect Your Pocket!”, derulată la inițiativa Rețelei Europene de Prevenire a Criminalității (EUCPN) din cadrul Comisiei Europene.

Scopul proiectului este conștientizarea populației cu privire la măsurile de autoprotecție ce trebuie adoptate pentru a preveni furturile din buzunare.

De aceea, poliții din 25 de state europene, printre care și Poliția Română, partenere în cadrul EUCPN și EUROPOL, și-au unit forțele pentru lansarea acestei campanii de prevenire.

Astfel, în mediul urban, oamenii vor putea viziona pe ecrane stradale trei videoclipuri, concepute pentru diseminarea mesajului.

Fiecare film demonstrează, cu umor, cum un personaj animat nu acordă atenție obiectelor din buzunarele lui, în timp ce se află într-o mare mulțime.

Poliția Română sfătuiește populația să acorde o atenție sporită bunurilor cetățenilor, mai ales în contexte de aglomerație sau la evenimente (concerte, spectacole, festivaluri, pe stadion, în mijloacele de transport în comun etc.), unde hoții de buzunare pot profita de orice moment pentru a acționa. Totodată, populația este sfătuită să nu poarte bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor.

Cele trei clipuri pot fi vizionate accesând link-urile de mai jos.

 https://youtu.be/o4520C89OIc

 https://youtu.be/sWlBVp8UnLg

 https://youtu.be/jur1jifKeUU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co