Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Oferte pe Valea Prahovei, pentru Ziua Îndrăgostiţilor

oferte-pentru-indragostitiÎndrăgostiţii din toate colţurile ţării sunt aşteptaţi de operatorii din turism de pe Valea Prahovei cu oferte speciale.

Hotelurile şi cabanele au lansat deja pachetele pentru cei care doresc să petreacă un weekend romantic în staţiunile montane, luna viitoare. O surpriză plăcută pentru persoana iubită ar putea fi o minivacanţă, într-un peisaj de poveste cu brazi încărcaţi de zăpadă. Surprizele unităţilor de cazare sunt ingredientele perfecte pentru Ziua Îndrăgostiţilor.
La un hotel de trei stele, tariful este de 285 de lei pentru două nopţi de cazare, iar în preţ sunt incluse micul dejun, intrarea în club, cina romantică, accesul la saună şi piscină. „Hotelul nostru oferă un sejur de trei nopţi de cazare într-o cameră dublă. Turiştii au parte de surprize şi multe facilităţi. Le oferim câteva zile de vis, la munte. În fiecare an suntem asaltaţi de cereri şi îi aşteptăm luna viitoare pe îndrăgostiţii de toate vârstele, la unitatea noastră. Oferta este valabilă atât pentru perioada 12 – 13 februarie, cât şi pentru 19 – 20 februarie”, a precizat Ciprian Stanciu, directorul unei agenţii de turism.

Petreceri la cabane
Şi cabanierii s-au pregătit pentru a-i întâmpina aşa cum se cuvine pe cei care se iubesc. Stratul de zăpadă, la înălţime, este foarte gros şi sunt slabe şanse să se topească până pe 14 februarie. Cuplurile care doresc să petreacă în vârf de munte Ziua Îndrăgostiţilor sau Dragobetele au parte de reduceri la cazare şi mâncare. Cabanierii au scăzut preţurile cu 15%, iar clienţii vor plăti pentru o zi între 80 şi 1.000 de lei. „Turiştii vor avea parte de condiţii foarte bune la cabană. Este criză fiananciară, iar noi am redus tarifele. Ziua pot schia, iar seara o vor petrece într-un cadru rustic, cu preparate delicioase. Nimic nu este mai romantic decât o minivacanţă în vârful muntelui”, a specificat şeful de restaurant, Belgian Orazakei.
Hotelierii şi cabanierii spun că îndrăgostiţii vor avea parte şi de surprize culinare, deoarece bucătarii vor pregăti torturi şi prăjituri cu însemnele dragostei.Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co