Turism

Oferte de lux

oferteHotelurile de patru şi cinci stele de pe Valea Prahovei nu duc lipsă de clienţi. Turiştii cu dare de mână preferă să se răcorească la munte, însă nu în orice locaţie.

Cei mai pretenţioşi din fire au căutat locurile luxoase de pe Valea Prahovei, unde răsfăţul este garantat. Aşa se face că în unităţile cu tarife mari şi condiţii excelente, turiştii au făcut deja rezervări pentru perioada caldă şi criza nu se simte. În plus, oaspeţii au parte aici şi de relaxare:  centrul spa le stă la dispoziţie non-stop. Este remediul perfect împotriva stresului şi locul ideal pentru recuperarea tonusului şi a bunei dispoziţii. Aici, clienţii beneficiază de piscină, jacuzzi, saună umedă şi uscată, sală de fitness şi salon de masaj. „Suntem în plin sezon estival şi recomandăm un tratament tonifiant pentru celulită şi remodelarea siluetei”, a spus reprezentanta unui Centru Spa, Ionela Dincă. După un masaj ca la carte, hotelierii îi îndeamnă pe turişti să se recreeze în aer liber, în grădina de vară. Nici cei dornici de mişcare nu sunt uitaţi. Ei au la dispoziţie biciclete, terenuri de tenis şi ATV-uri. Iar surprizele nu se opresc aici. „Pentru acest sezon am pregătit  mai multe pachete specifice muntelui. Avem un contract cu un ghid montan autorizat care a pregătit mai multe activităţi foarte interesante, în zone nedescoperite încă şi foarte atractive. Colaborăm cu o firmă care organizează activităţi off road, dar şi cu o societate  care se ocupă de pescuit sportiv pe râurile de munte. Se pune accent pe plimbări în aer liber, relaxare”, a precizat director al unui hotel de 5 stele, Monica Fluieraş.

Prețuri de câteva sute de euro
Tarifele la unităţile de lux din staţiunile montane nu sunt pentru orice buzunar. Patronii spun că deşi au menţinut preţurile la nivelul celor de anul trecut, calitatea serviciilor şi varietatea ofertelor sunt garantate. Astfel, preţul unui pachet ce include trei nopţi de cazare, mic dejun, masaj, relaxare în centrul spa, acces gratuit la parcare şi internet, pleacă de la 206 euro. Poate ajunge şi la 350 de euro, dacă turistul preferă diverse activităţi în aer liber.Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co