Actualitate

O elevă a vrut să se sinucidă

Pentru o simplă ceartă era gata să-şi piardă viaţa. Într-una din zilele săptămânii trecute, la Grupul Şcolar Industrial Construcţii de Maşini Câmpina, o elevă s-a aruncat pe geam, de la etajul I.

Incidentul a survenit, aşa cum avea să se afle ulterior, în urma unui conflict pe care l-a avut cu o veche colegă. În scurt timp, la faţa locului au ajuns poliţia şi ambulanţa, iar tânăra a fost transportată la spital. „Copilul este conştient. Din câte am aflat de la ea, s-a aruncat pe geam în scop suicidal. A prezentat un traumatism de gambă dreaptă şi traumatism craniocerebral minor”, a declarat medicul primar de pe ambulanţă, dr. Adriana Nicorescu, imediat după intervenţia la faţa locului. „O elevă a fost găsită lovită lângă clădirea unde se desfăşoară orele de curs. Noi vom face cercetări pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs acest eveniment”, a spus Agentul Şef Gabriel Bercaru, din cadrul Poliţiei de Proximitate Câmpina.

A avut zile
La secţia CPU a Spitalului Municipal Câmpina, elevei i s-au făcut mai multe investigaţii în vederea diagnosticării exacte. „A fost adusă o pacientă de 15 ani, după un conflict fizic şi verbal cu o colegă din şcoala unde învaţă. Eleva este la a doua tentativă de sinucidere”, a declarat medicul CPU Câmpina, Dr. Iulia Petrişor. Declaraţia elevei nu lasă urmă de îndoială în ceea ce priveşte tentativa de suicid. „M-am bătut cu o colegă. Ne cunoşteam de mult timp, dar m-am certat cu ea. Am dat în ea şi a spus că merge să îi spună doamnei directoare. Atunci m-am urcat pe geam şi m-am aruncat”, a spus eleva. Profesorii nu se aşteptau să se ajungă la un asemenea gest, deşi ştiau că eleva a mai avut unele probleme. „Copilul, după ce părăseşte spitalul, va fi dus la un centru medical de specialitate pentru control şi eventual tratament în funcţiile de afecţiunile pe care le are”, a declarat directoarea Grupului Şcolar Construcţii de Maşini Câmpina, Tatiana Badea. De la Spitalul Municipal Câmpina, tânăra va face un consult la Spitalul de Neuropsihiatrie Voila. Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co