Actualitate

Copiii din Prahova nu mai sunt in siguranta nici pe trecerea de pietoni?

În Prahova, copiii noştri mai sunt în siguranţă nici atunci când traversează strada regulamentar, pe la trecerea de pietoni? Suntem îndreptăţiţi să ne punem această întrebare, după ce un copil de numai cinci ani a fost grav accidentat astăzi, la Floreşti.

Din primele cercetări se pare că micuţul a fost lovit de maşină chiar pe trecerea de pietoni. Persoana care îl însoţea şi conducătorul auto nu au putut să facă nimic pentru a evita tragedia. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă a SMURD pentru a acorda asistenţă medicală victimei.

Copilul a suferit un traumatism cranio facial, care nu îi pune viaţa în pericol. El a fost transportat de urgenţă la spital, unde va primi îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul rutier, urmând să fie luate şi măsurile legale care se impun.

Reamintim că ieri dimineaţă, la Câmpina, o elevă de 15 ani a Colegiului Național “Nicolae Grigorescu” a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni din dreptul liceului.

În urmă cu o săptămână, la Sinaia, trei elevi au fost loviţi de o maşină în timp ce mergeau pe aleea care duce spre colegiul “Mihail Cantacuzino”.

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co