Politica

Nu mai cred în promisiunile electorale

Mai este puţin şi politicienii prahoveni dau startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Oricât de entuziaşti ar fi aceştia de şansa pe care o au de a aduna voturi pentru a obţine o funcţie de senator sau deputat, mulţi prahoveni vin şi le taie din elan. Oamenii nu mai cred în promisiuni.

„Nu prea se realizează din cele pe care le promit politicienii înainte de alegeri. Ei au obiceiul să promită…, promit multe și nu se face pe urmă”.

„Nu se realizează pe urmă, niciun guvern nu a realizat ceea ce a promis sau se realizează prea puțin din câte promit. Aș vrea să nu mai existe atâta scandal și să fie promisiuni mai puține”.

„Nu, în nici un caz ceea ce promit politicienii în campaniile electorale nu se întâmplă pe urmă în realitate, nu se realizează.”

„Din ce se promite tnele lucruri se fac, altele nu… De exemplu s-au ținut de cuvânt cu asfaltarea unor străzi, aranjarea parcurilor…”

„S-au promis mai multe lucruri… Treaba cu câinii comunitari, de exemplu, care umblă de acolo-colo… Lângă curtea mea e o curte cu câini fără stăpân care intră, ies… L-am spus și în campanie și promisiune a rămas”.

„Sunt niște escroci toți, niște mincinoși, nu se țin de promisiuni… Atunci când își fac ei treaba, atunci zic da și pe urmă, nimic… Niciodată și niciunii din ei, toți sunt furăcioși!”

Campania electorală pentru alegerile parlamentare începe pe 9 noiembrie și va dura 30 de zile. Propaganda electorală se sfârșește pe 8 decembrie, iar o zi mai târziu oamenii pot merge la vot să-și aleagă favoriții.

Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co