Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Nr. 39 a ajuns în Sinaia

tv-tombola-1Au sperat că norocul le va surâde la un moment dat şi nu s-au înşelat. Familia Nedelcu din Sinaia cumpără ziarul Valea Prahovei în fiecare săptămână. Au completat talonul de concurs de fiecare dată şi l-au depus pentru tombolă. La extragerea din această săptămână, micuţul Lazăr Luca Gabriel, de 2 ani, le-a purtat noroc. Vestea că vor primi televizorul scos la concurs de Valea Prahovei a stârnit bucurie în rândul câştigătorilor sinăieni. Premiul a fost ridicat de mezina familiei Nedelcu. Emoţionată, tânăra ne-a spus că părinţii ei
i-au găsit deja un loc televizorului: îl vor instala în dormitor. „Am jucat la tombolă în fiecare săptămână. Îl cumpărăm deoarece ne plac informaţiile pe care le oferă şi mereu am completat talonul. Sincer, nu ne aşteptam să câştigăm, însă, până la urmă, ne-a surâs tv-tombola-4norocul. Ne-am gândit să punem televizorul în dormitor. Părinţii mei au fost foarte fericiţi când i-aţi anunţat că am câştigat şi ne-am propus să mai depunem taloane, pentru că s-ar putea să ne surâdă norocul şi în marea finală”, a spus Raluca Nedelcu. În concurs a mai rămas un singur televizor. Cei care cumpără ziarul Valea Prahovei şi completează talonul au şanse egale să-l câştige săptămâna viitoare. Totodată, ultima extragere din cadrul tombolei, iniţiate la începutul lunii martie, se va desfăşura pe 23 decembrie, la ora 18.30, în direct pe Valea Prahovei Tv. La marea extragere finală vor intra toţi cititorii care au depus taloane. Participanţii au şansa să câştige un frigider combină, o maşină de spălat, un sistem audio sau unul dintre cele trei mixere de bucătărie. Şi nu uitaţi: mai multe taloane, înseamnă mai multe şanse de câştig!
Adelina ANEI
Câştigătorul televizorului din acestă săptămână (30 noiembrie – 6 decembrie 2009) este Sergiu POPESCU din municipiul Ploieşti.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co