Politica

Nevoia de suflu proaspăt în PSD Breaza

Noul preşedinte al PSD Breaza nu e prea mulţumit de starea în care se află organizaţia, mai ales deoarece este una îmbătrânită în ceea ce priveşte membrii activi.

În 2008, preşedintele filialei PSD Breaza, de la vremea respectivă, îşi dă demisia de onoare din sânul organizaţiei, pentru rezultatele slabe obţinute în alegeri. Câştigă această funcţie Vasile Tănasă, dar, pentru diverse neînţelegeri cu membrii PSD, acestuia i se retrage sprijinul politic, în 2009. În locul său, a venit Ilie Colorian, dar cum apele politicii sunt tulburi pe Valea Prahovei, şi acesta din urmă se retrage din partid, ulterior, din motive personale. Până în urmă cu o lună, interimatul preşedinţiei filialei PSD Breaza a fost asigurat de către Nicolae Niţu, iar, la alegerile care au avut loc în luna mai, şefia organizaţiei a fost câştigată de Mircea Grigore.
De profesie jurist, totodată şi membru în Consiliul Judeţean Prahova, Mircea Grigore nu pare a fi mulţumit de starea în care a găsit filiala de partid. „Nu am găsit o organizaţie foarte puternică, în special din punct de vedere numeric, din punct de vedere al componenţei. Organizaţia are în jur de 150 de membri, dar sunt persoane vârstnice, foarte puţini tineri sau deloc, puţine femei, puţini intelectuali. Predomină, în general, pensionarii”, a declarat noul lider PSD Breaza.

Vise pentru 2012
Pe lângă o revigorare a organizaţiei, liderul PSD Breaza, Mircea Grigore, şi-a stabilit ca obiectiv principal câştigarea alegerilor din 2012. „Îmi propun să întărim organizaţia, să o creştem din punct de vedere calitativ şi cantitativ, să găsim candidaţi apţi pentru a accede la funcţiile de consilieri, primari şi viceprimari la alegerile din 2012. Următorul obiectiv este ca această echipă, ajunsă la conducerea administrativă a oraşului, să-l scoată din starea în care se află: lipsa canalizării, lipsa iluminatului public, străzi neasfaltate, perimetru urban nemobilat cum trebuie etc. Acesta e ţelul organizaţiei, cum îl văd eu. Nu voi reuşi să fac acest lucru, plec din proprie iniţiativă. Deşi, eu cred că voi rămâne. Şi ştiţi de ce? Pentru că vom câştiga alegerile în 2012”, a spus Mircea Grigore.
Ca fost procuror, fost poliţist, actualmente avocat, este posibil ca Mircea Grigore să reuşească să pună pe picioare organizaţia PSD Breaza, dacă va da milităria jos din pod. Cât priveşte celelalte obiective propuse, nu ne rămâne decât să le urmărim evoluţia începând de acum şi până în anul de graţie 2012.Carmen NEGREU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co