Imobiliare Valea Prahovei
Editorial

N-o scoatem din rahat, dar o facem să lucească

Spun unii, spurcaţi la gură, că de vreo 20 de ani, eterna şi fascinanta Românie s-a afundat tot mai mult într-un ceva de sorginte organică denumit cu eleganţă populară rahat. Implicit, tot de atunci, politicieni aduşi periodic la putere, cu regularitatea răului bine făcut cu mâna noastră, s-au tot chinuit, chipurile, să o scoată la suprafaţă. Că nu au reuşit e evident şi, mai mult decât atât, nici poporul singur n-a fost în stare prin propriile forţe, dar nici Occidentul n-a putut, măcar, să ne tragă de urechi pe arca progresului economic.
Aşa se face că, dacă tot am început să ne obişnuim cu mirosul din latrina democraţiei şi nu reuşim să ieşim din câhul amintit mai sus, măcar să strălucim.
Autorităţile locale câmpinene au demarat un amplu program de reabilitare a străzilor cu asfalt sclipicios, bogat în nu ştiu ce carbură care îţi ia ochii. Salut ideea administrativă cu invidia contribuabilului care locuieşte în alt oraş, dar nu pot să mă opresc aici. Aştept mult mai mult de la mulţimea clasei conducătoare, oriunde s-ar afla ea. Aş vrea să regândească spaţiul nostru vital, să reconstruiască România total şi să o umple de paietele prosperităţii. Că până acum, au tot frecat-o şi nu au reuşit decât să o facă să lucească. Adrian RADULESCU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co