Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Monitorizări constante ale Poliţiei Locale

Parcurile şi locurile de joacă din staţiunea Sinaia sunt monitorizate constant de agenţii Poliţiei Locale. Dacă în anii trecuţi, mai ales primăvara, aceste locuri erau vandalizate, iar echipamentele de joacă stricate sau deteriorate, acum liniştea şi ordinea este menţinută atât ziua, cât şi noaptea.

Mai multe echipe ale Poliţiei Locale din Sinaia patrulează des prin cartierele unde sunt amplasate parcurile şi locurile de joacă, iar cei prinşi că distrug mobilierul stradal sunt sancţionaţi. Astfel, actele de vandalism sunt descurajate, iar administraţia locală reuşeşte să înfrumuseţeze speţiile verzi cu banii care ar fi fost distribuiţi pentru repararea stricăciunilor.
„Odată cu venirea primăverii, parcurile au început să prindă viaţă, iar acest lucru ne obligă să fim în permanenţă prezenţi pe teren. Spre satisfacţia mea, se simte o scădere în ceea ce privește numărul furturilor şi vandalismelor în parcurile de pe raza oraşului. Având patrule 24 de ore din 24, aceste locuri sunt păzite mult mai bine. De exemplu, în parcul de pe Aleea Dichiu am reuşit să instaurăm liniştea pentru că locatarii se plângeau constant că foarte mulţi tineri îi deranjau, iar acum este linişte acolo şi nu mai există probleme”, a explicat agentul Poliţiei Locale, Gheorghe Popa. Agenţii sinăieni vor fi prezenţi la datorie pe străzile staţiunii, mai ales în perioada Sărbătorilor Pascale, atunci când numărul turiştilor va creşte simţitor.

Atenție sporită
Se vor constitui mai multe echipe formate din agenţi şi jandarmi, ce vor fi prezente constant în zonele aglomerate ale oraşului Sinaia.
„Este cunoscut faptul că în preajma acestei sărbători, oraşul este vizitat de foarte mulţi români, iar în aceste condiţii trebuie să luăm măsurile necesare pentru instaurarea ordinii şi liniştii publice. Lucrăm în patrule şi vom monitoriza permanent bisericile şi Mănăstirea Sinaia. De asemenea, vom ţine legătura cu celelalte structuri din staţiune, astfel încât cetăţenii, dar şi oaspeţii, să se simtă în siguranţă. Noi sperăm să nu avem niciun fel de incident neplăcut”, a mai adăugat Gheorghe Popa.
La Sinaia funcţionează şi serviciul de blocare al roţilor maşinilor parcate neregulamentar, aşa că ţineţi cont de indicatoare atunci când vă aflați în staţiune, pentru că altfel vă veţi trezi că va trebui să scoateţi bani din buzunar pentru a debloca autoturismul. Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co