Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Inaugurare medicală la Câmpina

Săptămâna trecută, administraţia publică a municipiului Câmpina, conducerea Spitalului Municipal şi a Direcţiei de Sănătate Publică Prahova au inaugurat Secţia de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie, în fostul sediu de pe strada Vasile Alecsandri, unde a funcţionat secţia de Boli Contagioase.
„S-a început această lucrare, practic, cu banii Consiliului Local şi cu banii de la CAS şi cu veniturile proprii. A fost o lucrare care a pornit de la un nivel minim de asigurare al condiţiilor de lucru, în primul rând şi de tratament pentru bolnavi, după care am extins-o având în vedere şi branşamentul la canalizare. Dacă tot am făcut pe stradă, hai să schimbăm şi uşile că sunt cam vechi, hai să schimbăm linoleumul, pentru că nu era cazul să lăsăm situaţia aşa cum era.
Cu eforturi, nu foarte mari financiare, din partea spitalului şi  a Consiliului, s-a reparat clădirea şi la exterior.
Cred că, în totalitate, această clădire este complet renovată şi poate să primească pacienţii pe care acum îi poate trata, chiar în municipiul  Câmpina”, a declarat edilul oraşului, Horia Tiseanu.
Secţia dispune de 35 de paturi. Lucrările de modernizare şi reabilitare au costat 550.000 de lei, din această sumă 300.000 de lei fiind alocaţi din bugetul local, iar diferenţa susţinându-se prin contractul de finanţare încheiat între CAS şi Spitalul Municipal. C. N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co