Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Monitorizare în staţiunea Sinaia

monitorizare-in-sinaiaÎn ultimele două săptămâni, staţiunea Sinaia a fost luată cu asalt de sute de turişti. Unii dintre aceștia, împreună cu localnicii lipsiți de spirit civic, au ocupat abuziv locurile de parcare, sau au deteriorat spațiile verzi.
În ultima perioadă, a fost forfotă mare în unităţile hoteliere, dar şi pe străzile din staţiunea Sinaia. Conform unei statistici întocmite de Poliţia Comunitară, nu s-au înregistrat incidente ca în alţi ani. Nici trotuarele nu au mai fost ocupate abuziv de şoferii indisciplinaţi, semn că oamenii care ajung în staţiune au învăţat să respecte regulile impuse de administraţia locală.
Singurele probleme mai apar în cartierele unde sunt locuri închiriate de sinăieni. Foarte multe persoane ignoră faptul că parcările sunt marcate ca atare şi ocupă abuziv spaţiul.

Pregătiri pentru 1Mai
Şi de 1 Mai, agenţii comunitari vor fi la datorie. Vremea s-a încălzit, iar mulţi turişti vor prefera să petreacă în aer liber. Oamenii legii vor patrula în permanenţă pe străzile din oraş, atât ziua cât şi noaptea, pentru a preîntâmpina eventualele incidente. „A fost agitaţie mare în oraşul Sinaia, însă, din fericire, totul a decurs normal şi nu au existat probleme. De 1 Mai, vom fi pe teren în permanenţă, alături de celelalte structuri. Ne vom desfăşura activitatea în slujba cetăţeanului pentru a-i asigura cât mai multă siguranţă şi linişte. În ceea ce priveşte activitatea de blocare a roţilor maşinilor parcate neregulamentar pe spaţiul public, ne bucurăm că şoferii s-au obişnuit cu regulile şi ţin cont de ele”, a declarat reprezentantul Poliţiei Comunitare, Gheorghe Popa.
Poliţiştii comunitari monitorizează parcurile şi locurile de joacă din staţiune. O dată cu încălzirea vremii, aceste spaţii au fost luate cu asalt de tineri.
Din păcate, multe dintre ele au fost vandalizate, iar administraţia locală are de gând să-i sancţioneze aspru pe cei care deteriorează băncile, leagănele, sau gardurile. A. A.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co