Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Moarte suspectă pe calea ferată

Descoperire macabră în apropierea staţiei CFR Azuga. Poliţiştii de la Transporturi Feroviare (TF) au fost alertaţi de un conductor de tren că un bătrân zace între liniile de calea ferată, plin de sânge. Un echipaj al ambulanţei a ajuns imediat la locul indicat, însă din păcate omul zăcea fără suflare.

Un conductor de tren a anunţat Poliţia TF că un bărbat este căzut lângă linia de cale ferată.
Agenţii s-au dus repede în căutarea victimei şi când au ajuns, bărbatul mai avea puls, însă din cauza loviturii puternice la cap, a mai rezistat doar câteva minute. S-a stins înainte ca medicii să intervină.
„Am găsit un un pacient, victimă a unui accident feroviar. Era decedat, cu traumatism cranian grav, cu plagă frontală, cu interesare osoasă şi de substanţă cerebrală.
De asemenea, a mai suferit un traumatism de genunchi drept, leziunile fiind incompatibile cu viaţa”, a explicat asistanta Serviciului de Ambulanţă Sinaia, Cecilia Vechiu. Poliţia TF a deschis o anchetă pentru a identifica victima.
Omul nu avea la el niciun act, aşa că anchetatorii au o misiune destul de dificilă.
Ei mai trebuie să afle care au fost circumstanţele în care a survenit decesul victimei, respectiv dacă este vorba despre o sinucidere sau un accident.
Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Ploieşti.  A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co