Editorial

Mirosul călătorului de cursă scurtă

Eu am făcut duş de dimineaţă!!! Nu, să nu mă înţelegeţi greşit! Nu vreau să mă laud cu normalitatea gestului, ci vreau doar să transmit semnalul primenelii mele totale la prima oră, către toţi cei care au călătorit cu autobuzul, pe traseul 2 – Gara de Vest-Ploieşti Sud.
Este, dacă vreţi, o dezvinovăţire olfactivă transmisă prin viul grai al scrisului, de teama că aş fi putut fi confundat cu “dăunătorii” din mijlocul de transport în comun. Nu aş fi putut face asta personal, în rabla de 22 de locuri +1, pentru că am coborât repede, la a doua, şi nici să strig în gura mare, că sunt curăţel, nu-mi stă în caracter.
Recunosc, mi-a fost teamă de cei care mi-au zâmbit între staţii. Nu mi-am dat seama dacă mă cunoşteau, mă confundau sau pur şi simplu aveau nasul înfundat şi erau amabili de complezenţă. Mă rog…, poate totul nu e decât un balon de săpun, rod al imaginaţiei mele bogate, care nu s-a curăţat bine de toate impurităţile statutului de fiinţă socială. Dar, oricum, trebuie să-mi fie cu iertăciune şi din perspectiva doamnei înalte, blonde, cu rochie îmbulinat de frumoasă, care m-a tratat dorsal în aglomeraţie. Nu sunt însurat, dar sunt promis! Am vrut doar să-mi simţiţi parfumul, ca să am în autobuz măcar un martor care a respirat adevărul pe care l-am scris acum! Adrian RADULESCU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co