Cultura

Mircea Vintilă, la Câmpina

Vineri seară, după prima zi a Târgului Mierii de la Câmpina, a urcat pe scena Casei Tineretului…  Mircea Vintilă. A fost un moment cultural încununat de succes.

A fost cea mai frumoasă surpriză pentru numărul mare de persoane care au fost ieri să vadă si să cumpere produse apicole. „A fost foarte drăguţ, impresionant! Abia aşteptam să-l mai văd pe Mircea Vintilă. Mi-era dor să aud şi să văd ceva de calitate. Nemaipomenit”, a spus un spectator. „Ne bucurăm pentru prezenţa lui în Casa Tineretului. Mi-amintesc de Adrian Păunescu, de Cenaclul Flacăra, de tot ce a fost frumos…”,  a spus un altul. Mircea Vintilă a fost declarat „Cel mai dulce interpret folk”. A plecat de la Câmpina cu o diplomă în semn de apreciere pentru muzica sa. „Surpriza a fost foarte mare pentru mine atunci când… nu m-au invitat la un Festival de Folk, ci la un Festival al Mierii. Am venit cu mult timp înainte să fac probe de sunet şi nu ştiam cum să termin mai repede ca să merg în hol şi pe afară să văd ce se întâmplă, pentru că sunt nişte produse extraordinare. Şi spectacolul a fost deosebit. Nici n-am urcat bine pe scenă că toţi copiii au vrut să cânte cu mine pe scenă”, a spus Mircea Vintilă.
Indiferent de ocazie, folk-ul face minuni în sufletele spectatorilor; melodiile sunt, pentru mulţi, oglinda tinereţii lor, sunt versurile cu care au crescut. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co