Sport

Micile talente de la Clubul Copiilor Băicoi

Micii prahoveni care au participat la Campionatul Naţional de Unifight pentru copii şi juniori, de la Strehaia s-au întors acasă încărcaţi cu medalii şi o experienţă competiţională în plus.

Cele opt medalii de aur, şapte de argint şi trei de bronz demonstrează că elevii jandarmului Mădălin Tănase de la Clubul Copiilor din Băicoi sunt serioşi şi muncesc cu adevărat.
Este un prilej pentru conducerea instituției să se mândrească cu ei.
“Acest parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova ne-a adus multă bucurie, pentru că Mădălin s-a implicat cu tot sufletul şi cunoştinţele sale pentru a-i antrena pe copii la full contact”, a declarat directorul Clubului Copiilor din Băicoi, Silviu Anghel.
De altfel, nu e prima dată când
băieţii şi fetele de la Băicoi uimesc publicul, dar de data aceasta  ei au avut ocazia de a lupta într-o competiţie deosebită.
În cadrul concursului, participanţii au avut mai multe probe printre care luptă în ring, folosind tehnici de lovire cu braţele, picioarele şi genunchii sau cea în care se folosesc tehniciile de lovire, proiectare şi lupta la sol.
Elevii lui Mădălin provin din medii sociale diferite, dar cei mai mulţi sunt nevoiaşi sau chiar orfani. Tocmai această ultimă categorie a adus cele mai bune rezultate.
“Avem deja cinci copii în lotul României, patru în lotul naţional de copii şi unul în lotul naţional de juniori I. Acesta se numeşte Alexandru Cosma şi provine din centrul de plasament de la Băicoi, “Rază de soare”. Tot de aici avem o campionă naţională, Valentina Gheorghe, care este şi ea o componentă a lotului naţional de copii”, spune cu mândrie plutonierul major Mădălin Tănase, cel care antrenează sportivii.
Cei doi copii vor participa la Campionatul European de unifight pentru juniori ce va avea loc la Reşiţa în perioada 18-22 august 2010. Raluca EPARU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co