Cultura

Merită şi ei o şansă!

Trupa Jacks, din Câmpina, un nume care promite să fie cunoscut în muzica autohtonă.

Nu mulţi sunt tinerii care în ziua de astăzi lasă calculatorul deoparte pentru a cânta la un instrument. Însă, mai există şi astfel de elevi care vor să facă ceva din muzică, numai că nu întotdeauna au parte şi de sprijin de la cineva care are posibilitatea să ajute. Băieţii de la trupa The Jacks au avut noroc, prin faptul că unul dintre foştii membrii ai formaţiei Meteor s-a oferit să-i ajute.
„Negreşit, generaţia tânără trebuie să vină din urmă. S-a vorbit uneori că Meteorul nu ar fi ajutat tinerii, că nu i-am promovat. Eu zic, însă, că am făcut câte ceva. Iată, de exemplu, o trupă tânără, cu elevi de clasa a XI-a, de la Colegiul Grigorescu. S-au adunat relativ de curând, sunt nişte băieţi muncitori care merită o mână de ajutor. Cred că vor avea succes, dacă vor avea şi un dram de noroc, atunci când trebuie”, a declarat Gheorghe Nedelcu.

Important este că au unde repeta
Membrii trupei The Jacks sunt mai mult decât mulţumiţi de faptul că au la dispoziţie un loc unde să exerseze, respectiv la Casa de Cultură “Geo Bogza”. Un loc unde pot primi şi sfaturi de la cineva care a cântat pe multe scene. „O să încercăm să compunem melodiile noastre. Acum vrem să repetăm cât mai des, să ieşim în public, să cântăm, să ne facem un nume”, a declarat  vocalul trupei The Jacks, Lucian Georgescu.
Momentan, tinerii se bazează mai ales pe cover-uri, însă speră ca într-un viitor nu prea îndepărtat să scoată şi un album. Dacă vor fi ajutaţi în continuare…R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co