Cultura

Invitaţie la dans

Doriţi să cunoaşteţi oameni noi? Aveţi între 22 şi 50 de ani? Vă place dansul? Reprezentanţii fundaţiei Delfinul din Câmpina vin în întâmpinarea localnicilor care doresc să înveţe să danseze.

Un curs organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Local Câmpina se ține la subsolul sălii de sport a Colegiului Naţional “Nicolae Grigorescu”.
„M-am gândit să fie ceva care să îmbine mişcarea fizică cu ceva plăcut. Să nu fie o greutate să faci această mişcare fizică. Şi am realizat că dansul este soluţia”, a declarat inițiatoarea proiectului, Adriana Alexiu.
Încă din prima zi a cursului, au fost prezenţi peste 30 de câmpineni, care, deşi veniseră să înveţe să danseze, s-au trezit că mai întâi trebuie să fie antrenaţi pentru a rezista fizic, pentru un dans latino, de exemplu.
„Cei care vin învaţă foarte multe lucruri. În final vor învăţa şi să danseze câteva dansuri latino, un tango, un vals. Acum îi învăţăm ce înseamnă o postură corectă, ce înseamnă mişcarea şi tonifierea organismului”, a explicat instructorul Adela Dumitru.

Partea masculină e redusă
Aşa cum era de aşteptat, la prima lecţie au fost prea puţini bărbaţi.
Aşa că doamnele şi domnişoarele care participă aşteaptă ca de acum încolo, la sala de sport de la Colegiul “Nicolae Grigorescu” să meargă din ce în ce mai mulţi bărbaţi, pe lângă cei care au avut curajul să meargă de la prima lecţie. „Prima zi, de fapt primele minute, au fost destul de dificile, mai ales că nu am mai făcut mişcare de foarte mult timp. De acum încolo urmează partea interesantă, în care vom fi învăţaţi să dansăm. Motivul pentru care sunt, de fapt, aici”, a declarat cursantul Marius Vlad.
Multă mişcare şi lecţii de dans gratuite! O ofertă pe care cei care doresc să înveţe să se descurce pe ringul de dans, la o petrecere, nu ar trebui să o rateze.Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co