Monden

Marion Cotillard a confirmat faptul că este însărcinată

„ Aceasta va fi prima și singura mea reacție la știrea bombă ce a apărut în urmă cu 24 de ore și în care m-am trezit implicată. Nu obișnuiesc să comentez astfel de lucruri și nici să le iau în serios, însă pentru că situația escaladează și afectează persoanele pe care le iubesc, trebuie să vorbesc. În primul rând, cu mulți ani în urmă, l-am întâlnit pe bărbatul vieții mele, tatăl fiului meu și al bebelușului pe care îl așteptăm. El este iubirea mea, prietenul meu cel mai bun și singurul de care am nevoie. În al doilea rând, toți cei care spun că sunt devastată, să știți că eu sunt foarte bine, mulțumesc. Această conversație nu este dureroasă. Și tuturor din media, care au început rapid să judece, vă doresc sincer recuperare rapidă”, a scris ea pe Insagram.

marion-cotillard
Marion Cotillard ar trebui să nască în luna decembrie, susţine Closer.fr. Dacă e adevărat, asta ar însemna că micuţul a fost conceput în martie, atunci când filma deja la Londra cu Depp.

Marion Cotillard, 40 de ani, are o relaţie de lungă durată cu actorul şi regizorul francez Guillaume Canet, împreună cu care are un fiu pe nume Marcel.

Angelina a depus actele de divorț

Angelina Jolie a depus deja actele de divorț, încă de luni. Motivul pe care aceasta l-a evocat sunt diferențele ireconciliabile. În realitate se pare că adevăratul motiv pentru care frumoasa actriță a decis să ună capăt mariajul este felul cum soțul ei se poartă cu cei 6 copii pe care îi iau.

Conform Tmz, decizia divorțului nu ar avea nicio legătură cu zvonurile potrivit cărora Brad Pitt ar fi avut o aventură, ci pur și simplu a venit pe fondul neînțelegerilor iscate între cei doi pe marginea felului în care își cresc și își educă copiii. Angelina nu ar fi deloc de acord cu felul cu care soțul ei înțelege să-și crească micuții.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co