Monden

Andra și Fly Project lansează o nouă piesă. Vezi ce actor american joacă în videoclip!

andra

Andra și Fly Project lansează o nouă piesă/ sursa foto: www.youtube.com

Andra și Fly Project lansează o nouă piesă cu un videoclip de senzație în care joacă unul dintre cunoscuții actori ai seriei Twilight, precizează România TV.

Andra și Fly Project lansează piesa “Butterfly” în al cărui videoclip joacă Edi Gathegi, unul dintre actorii seriei Twilight. Videoclipul este opera regizorului Alex Ceaușu, care și-a imaginat un scenariu plin de dragoste, sexy și expresiv, într-un cadru original american. Alături de cunoscutul actor apare și românca Adriana Marinescu, model in America și fostă dansatoare a trupei Fly Project.

Andra și Fly Project au mai colaborat în trecut la piesa “Why” care a adunat în mai puțin de o lună, peste 23 de mii de vizualizări, fiind ascultată pe radiourile din Europa și America Latină. Cei de la Fly Project au declarat că piesa intitulată “Butterfly” era deja compusă de ceva vreme și își aștepta solistul, așa că propunerea lor s-a îndreptat către Andra, una dintre cele mai iubite artiste din România.

Andra, la rândul ei, s-a declarat a fi foarte încântată de această invitație, având în vedere că mai colaborase cu băieții de la Fly Project. Mai mult, artista a adăugat că după piesa Butterfly, urmează să își lanseze un nou single.

 

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co