Imobiliare Valea Prahovei
Monden

Brad Pitt și Angelina Jolie divorțează. Iată care este adevăratul motiv!

Brad Pitt și Angelina Jolie divorțează/ sursa foto: www.google.com

Brad Pitt și Angelina Jolie divorțează după ce au format un cuplu pentru mai bine de 10 ani, motivul fiind infidelitatea lui Brad Pitt, menționează stiripesurse.ro.

Potrivit unor surse citate de TMZ, Brad Pitt ar fi înșelat-o pe Angelina Jolie cu actrița Marion Cotillard, cu care a jucat în cel mai recent film al său intitulat ”Allied”. Surse apropiate cuplului au declarat că Jolie a angajat chiar și un detectiv particular pentru a proba infidelitatea lui Pitt. Acelaşi detectiv ar fi descoperit că Pitt stătea cu prostituate din Rusia şi bea pe platourile de filmare, notează Adevărul.

În plus, Angelina Jolie a declarat că nu mai poate accepta modul de viață vicios și comportamentul agresiv al lui Brad Pitt față de copii. Jolie nu mai poate să îl vadă pe Pitt fumând marijuana, bând alcool și manifestându-se impulsiv față de copii. Agresivitatea actorului este considerată de Jolie un aspect periculos pentru copii.
Bradd Pitt (52 de ani) și Angelina Jolie (41 de ani) formează un cuplu de 12 ani și au împreună șase copii. Cei doi formau un cuplu din anul 2004, iar în anul 2014 s-au căsătorit. Jolie a cerut custodia copiilor și nu a perceput suport material din partea lui Pitt, intenționând totuți să îi ofere acestuia dreptul de a-i vizita. Cuplul Brangelina nu a mai fost văzut de câteva luni împreună, fiind fotografiați împreună anul trecut când promovau filmul „By the Sea“, în care au jucat amândoi. Scenariul peliculei aducea în atenția publicului povestea nefericitei căsătorii a unui cuplu. Jolie a regizat şi a jucat în acest film alături de Pitt, recunoscând că filmările au fost foarte grele.

Angelina Jolie a mai fost căsătorită, aflându-se acum la al treile divorț. Aceasta a mai format un cuplu cu Johnny Lee Miller şi cu Billy Bob Thornton. Brad Pitt a mai fost căsătorit cu Jennifer Aniston până în 2005. După despărțirea de aceasta a început să se întâlnească frecvent cu Jolie, în urma colaborării pentru filmul „Domnul şi doamna Smith“,  unde interpretaseră un cuplu de asasini profesionişti.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co