Cultura

Maratonul cultural, la final

După 12 zile cu spectacole pentru toate gusturile, Săptămâna Culturală la Buşteni a ajuns la final.

Fie că a fost vorba de piese de teatru, muzică folk sau clasică, evenimentul s-a bucurat şi anul acesta de un deosebit succes. Alături de momentele umoristice, cu Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru, şi recitalul lui Vasile Şeicaru, concertul susţinut de pianistul Valentin Gheorghiu şi violonistul Gabriel Croitoru s-au bucurat de iubitorii de muzică bună şi divertisment.
Vineri, formaţia Trooper a concertat live pe scena sălii de spectacole de la Centrul Cultural “Aurel Stroe”, iar sâmbătă, iubitorii muzicii clasice au fost încântaţi de Roxana Coşereanu –  pian – şi Vlad Colar – flaut.  Directorul Centrului, Constantin Spurcaciu, s-a arătat încântat de felul în care au decurs lucrurile anul acesta.
”S-au detaşat în mod deosebit spectacolele de teatru, muzica folk şi recitalul celor doi mari virtuozi români, Valentin Gheorghiu şi Gabriel Croitoru. A fost un recital de foarte mare factură. Am avut plăcerea să-l avem în sală pe ambasadorul Israelului la Bucureşti, dar şi numeroşi iubitori ai muzicii din Franţa şi Germania. A fost un eveniment  extraordinar, pentru toate gusturile”, a declarat Constantin Spurcaciu. C. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co