Actualitate

Mână criminală la bancă?

Misterul incendiului izbucnit la o bancă comercială din centrul Ploieştiului este pe cale de a fi dezlegat.

Achetatorii au analizat imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din interiorul instituţiei şi au descoperit că o angajată  a patruns fără drept în interiorul camerei de tezaur. „Învinuita este cea care a pătruns ultima, în mod neautorizat, în camera tezaurului şi de asemena, a fost identificată o flacără care părea a fi un incendiu. Ulterior părăsirii camerei tezaurului, învinuita nu a anunţat nici personalul din subordine şi nici organele abilitate cu privire la existenţa incendiului”, a declarat procurorul Alina Comăniţă din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Nu au dat de urma banilor
După stingerea incendiului, anchetatorii au descoperit că din camera tezaurului lipseau bani.
„Din inventarul efectuat s-a stabilit că trei teancuri de câte o sută de bancnote a cinci sute de euro nu au fost găsite ca fiind arse nici total, nici parţial. Se fac încontinuare cercetări”, a mai adăugat procurorul Alina Comăniţă.
Angajata băncii a fost reţinută, de către oamenii legii. Acesta avea funcţia de supervizor, care îi permitea accesul la camera tezaurului. Acest lucru se făcea, însă, în anumite condiţii, proceduri ce nu au fost respectate şi în ziua producerii incendiului.
Totodată, oamenii legii ar fi identificat şi o altă persoană, tot din cadrul unităţii, suspectată că a fost complice la cele întâmplate. Mariana Badea

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co