Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Magie, feerie și povești pentru ploieșteni

ploiesti-magie

Magie, feerie și povești pentru ploieșteni/ sursa foto: www.google.com

În perioada 23-25 septembrie, ploieștenii au ocazia să participe la festivalul de artă stradală intitulat “Magie, feerie și povești”, un spectacol dedicat copiilor și tinerilor, notează infoploieșticity.

Primaria Ploiesti și Teatrul “Toma Caragiu”, în parteneriat cu Filarmonica “Paul Constantinescu”  vor aduce la acest eveniment aflat la cea de-a treia ediție, zeci de surprize muzicale, piese de teatru și concerte. Teatrul Toma Caragiu va avea patru reprezentații. Astfel, vineri, 23 septembrie, de la ora 20.00, pe esplanada Palatului Culturii, se joacă “Motanul încălțat”, urmând ca Sâmbătă, pe 24 septembrie, incepand cu ora 18.00, să se joace piesa “Dănilă Prepepleac”. Duminică, 25 septembrie, sunt programate două reprezentații, astfel că la ora 10.00 are loc piesa “D’ale lui Păcală”, iar de la orele 18.00, publicul va avea ocazia să vizioneze piesa “Cântăreții din Bremen”.

Pe lângă reprezentațiile de teatru, cei mici și nu numai, vor vedea artiști pe catalige, statui vivante, păpuși gigant, jonglerii cu foc și săbii și pot participa la ateliere și sesiuni de facepainting.

Filarmonica “Paul Constantinescu” vine și ea cu surprize. Vor concerta artiști de la Instituția ploieșteană, dar și câtăreți cunoscuți din țară precum Dan Helciug sau Paula Seling. Seara de vineri va fi încheiată printr-un concert al trupei Carla’s Dreams, iar ziua de sâmbătă îi va aduce în fața publicului pe cei de la Holograf.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co