Administratie

Lipsă de comunicare în administraţie

Pe lângă problemele pe care le mai are Câmpina de rezolvat, se numără şi una ce ţine de comunicare, de relaţionarea primarului şi a unor consilieri cu viceprimarul.

Într-o conferinţă de presă, Ion Dragomir a semnalat acest aspect al lipsei de dialog.
„Nu mi se pare corect, la marşul de ziua mediului, să fiu invitat de către consilier cu un mesaj telefonic. Modul de lucru este groaznic. Sunt ferm convins că aş fi un partener de dialog foarte bun, cu idei foarte bune, însă marginalizarea acţiunilor mele mă afectează moral”, a spus în conferinţă viceprimarul Ion Dragomir.
„Avem, în ultima perioadă, foarte multe probleme de rezolvat, venite din partea Parlamentului”, a spus primarul Horia Tiseanu. Primarul spune că este presat de timp şi de dorinţa de a deschide cât mai repede bazinul de înot, acesta fiind şi motivul pentru care nu a mai avut când să se consulte şi cu vicele Dragomir.
„Am luat hotărârea de a da spre administrare bazinul de înot către o firmă privată. Toate documentele care au fost întocmite au necesitat o muncă intensă şi, recunosc, nu m-am consultat cu altcineva din Primărie decât cu colegii care au lucrat în acest domeniu. Probabil de aici impresia că nu colaborăm foarte bine, pentru că nu am avut timp să informez viceprimarul în legătură cu fiecare pas pe care l-am făcut”, a explicat primarul municipiului.

Problema câinilor comunitari
Vicele, chiar şi în ziarul primăriei, nu îşi găseşte ca atribuţii decât strângerea câinilor comunitari, lucru pe care îl sesizează şi primarul Tiseanu atunci când vine vorba de activităţile de interes. „Nu se spune niciun moment că am în subordine administrarea domeniului public şi privat, nu se spune că răspund de urbanism, lucru pe care îl confirmă organigrama, ci în atribuţiile viceprimarului sunt numai câinii, curăţatul şanţurilor, adică nişte lucruri batjocoritoare”, a spus Dragomir.
„M-aş bucura foarte mult ca dumnealui să se ocupe intens de problemele pe care le are stabilite prin fişa postului, cum ar fi rezolvarea problemei câinilor comunitari, care frământă cetăţenii foarte serios”, a fost opinia primarului Horia Tiseanu.
Dacă luăm în calcul că persoanele din fruntea administraţiei nu se mai consultă în problemele municipiului din cauza proiectelor precum bazinului de înot, rămâne să sperăm ca uşa acestuia să fie deschisă cât mai curând. Pentru bunul mers al lucrurilor… D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co