Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Liceeni din Campina isi incurajeaza generatia sa comunice direct, nu in mediul online

Inițiativă deosebit de lăudabilă, atât prin mesajul pe care îl promovează, cât și prin aceea că aparține unor liceeni!

Șapte elevi la liceele din municipiul Câmpina au lansat o adevărată provocare pentru generația lor – comunicarea față în față în locul celei intermediate de aparatură.

Astfel, proiectul “Cartea umană” urmărește să îi convingă pe adolescenți și tineri că este mult mai importantă comunicarea directă, față în față, decât cea în mediul online.

Se numesc Alex Bejinariu Stamen, Andrei Dumitrache, Mara Andreea Găgeanu, Cosmin Găman, Sonia Ana-Maria Leoloacă, Denisa Andreea Răducu și Raluca Elena Voineag și sunt liceeni plini de vise și idei, care vor combată una dintre marile probleme ale generației lor: comunicarea online, unul dintre principalele motive pentru care tinerii își pierd abilitatea de a vorbi deschis cu o persoană, față în față.

Potrivit campinatv.ro, cei șapte liceeni sunt cursanți ai programului național “Leaders Explore”, iar ideea proiectului “Cartea umană” le aparține în totalitate. Un proiect la care inițiatorii așteaptă să li se alăture cât mai mulți tineri cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, tineri care doresc să se întâlnească, să discute direct, să lege prietenii.

Toți cei care susțin comunicarea directă, care vor să se implice în acest proiect, care accepta provocarea lansată de cei șapte liceeni din Câmpina se pot înscrie în “Cartea umană” pe pagina de Facebook – CARTEA UMANĂ, sau pe WhatsApp, la numărul 0734.728.070.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co