Actualitate

Leonard Doroftei va fi audiat în dosarul Gala Bute

doroftei

Leonard Doroftei va fi audiat în dosarul Gala Bute / sursa foto; www.google.com

Leonard Doroftei va fi adus pe 19 octombrie cu mandat la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) pentru audiere în dosarul în care Elena Udrea este acuzată de luare de mită și abuz în serviciu, informează Mediafax.

Decizia a fost luată miercuri de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție, după ce Doroftei nu s-a prezentat în instanță, deși a fost citat la două termene ale procesului.

Leonard Doroftei, fostul președinte al Federației Române de Box a declarat că nu ar avea de ce să fie citat în Gala Bute pentru că nu a participat la nicio acțiune în acel dosar. Pe de altă parte, instanța supremă a respins cererea Elenei Udrea de audierea ca martori a fostului premier Emil Boc și a fostului ministru al Justiției Cătălin Predoiu. Avocatul acesteia dorea ca Boc și Predoiu să dea detalii în legătură cu proiectul de lege aprobat de Guvern privind finanțarea galei de box.

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie 2015 în dosarul “Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co