Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Drumul Judeţean 101G a fost reabilitat

pod-inaugurareElena Udrea, ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale a tăiat joia trecută, panglica de recepţie a lucrărilor de reabilitare a Drumului Judeţean 101G, rută care leagă Prahova de judeţul Dâmboviţa.

Elena Udrea, ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale a tăiat joia trecută, panglica de recepţie a lucrărilor de reabilitare a Drumului Judeţean 101G,
rută care leagă Prahova
de judeţul Dâmboviţa.

Împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma şi omologul său din Dâmboviţa, Florin Popescu, Udrea a inaugurat investiţia pe podul de la graniţa dintre cele două unităţi administrative. În timpul acţiunii, Mircea Cosma i-a prezentat ministrului şi alte lucrări din judeţ. „Am dat drumul, din Tinosu şi la breteaua care iese la Gorgota, care intră tot în drumul ăsta şi va fi finalizată undeva la 1 septembrie. Mai avem 1,2 kilometri şi cu asta am legat acest drum şi cu Gorgota, intrarea în judeţul Prahova, ca să poată defluiza şi pe acolo partea de turişti care vor să viziteze cetatea de scaun a Târgoviştei”, a declarat Cosma.
Elena Udrea a fost foarte bine primită de localnicii celor două comune, Şirna şi Corneşti, cărora le-a urat ca drumul să le aducă o viaţă mai bună.
Autorităţile locale s-au declarat mulţumite de investiţie. „Era rău, drum de piatră, drum de ţară, ştie toată lumea cum era. Acum suntem pe un drum European, pe fonduri europene, e o bucurie”, a mărturisit primarul comunei Şirna, Marian Zaharia.
„S-a ivit această posibilitate de a face un proiect pe drumuri europene şi are o importanţă foarte mare, pentru că face legătura cu DN1, Bucureşti-Snagov-Ploieşti, cu rafinăria de la Brazi şi gara de la Crivina, care se află la aproximativ şapte kilometri de noi”, a spus primarul localităţii Corneşti, Vasile Șerban.
Drumul, care are 30 de km, a fost reabilitat cu fonduri din programul operaţional regional 2007-2013, investiţia ridicându-se la 45,8 milioane de lei. R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co