Invatamant

Lecţii de pictură, în natură

Unde au artiştii cea mai bună stare pentru creaţie şi unde inspiraţia le scoate la iveală talentul, dacă nu într-un cadru natural, o grădină în care lecţiile de pictură devin preocuparea din timpul liber? „Atelierul de vară” este creat în grădina artistei Ştefania Stroe. Copiii se întâlnesc să deseneze şi să picteze de două ori pe săptămână. „Desenez de când eram mai mică. Îmi place mult să desenez fetiţe, dar astăzi am învăţat să desenez măşti. Îmi place foarte mult aici”, a spus unul dintre copii.
Micuţii au câte o temă la fiecare întâlnire şi sunt încântaţi că lucrările care ies din mânuţele lor sunt cu personalitate şi culoare…
„Este primul an, mi-am luat inima-n dinţi şi m-am hotărât să-mi deschid curtea tuturor. Este foarte plăcut şi mă bucur mult că ofer asta copiilor din Câmpina. Le ofer timpul meu şi toată energia, iar copiii se simt foarte bine. Inspiraţia vine la fix în natură; asta este cheia, de fapt”, a spus artistul plastic Ştefania Stroe.
Oricine doreşte să îşi trimită copiii la astfel de cursuri poate face înscrierile oricând, chiar dacă Atelierul de vară deja a început…D. R.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co