Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Laura Moagher: plangerea PNL impotriva premierului, “un atac miselesc”

Plângerea penală pe care Ludovic Orban a depus-o împotriva premierului Viorica Dăncilă „este un atac mișelesc la adresa unui guvern legitim și la adresa democrației”, susține deputatul social-democrat de Prahova Laura Moagher, într-o postare pe facebook.

Aceasta își exprimă îngrijorarea pentru faptul că “persoane ostile dezvoltării țării și bunăstării poporului nostru apelează cu nonșalanță la astfel de tertipuri”, în scopul de a “cultiva un sentiment de teamă și insecuritate în activitatea și percepția de lider a doamnei Viorica Dăncilă”.

Laura Moagher critică în termeni duri demersul liberalilor și afirmă că depunerea plângerii penale împotriva Premierului este “o acțiune violentă, nedemocratică și are ca scop principal blocarea guvernului care are performanțe notabile și perspective serioase privind bunăstarea românilor”.

“Nu este prima dată când opoziția vrea uzurparea PSD de la guvernare, mijloacele folosite devenind din ce în ce mai josnice. Voința și votul românilor nu înseamnă nimic pentru liberali atunci când interesele lor de grup urmăresc destabilizarea țării și escaladarea democrației”, se mai arată în postarea viceliderului grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co