Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

La Ploiesti Shopping City iti iei „viza de concert”

Începe sezonul festivalurilor la Ploiești Shopping City! Începând din 7 iunie și până în 20 iulie, vizitatorii centrului comercial pot câștiga 60 de bilete la cele mai așteptate evenimente ale verii, respectiv Neversea și Untold.

„Viză de concert” este campania prin care Ploiești Shopping City vrea să-și recompenseze clienții fideli, cu abonamente la cele două festivaluri. Toți vizitatorii mall-ului vor primi un „pașaport”, pe care va trebui să îl completeze cu vize, în funcție de festivalul la care își doresc să meargă. Astfel, pentru Neversea sunt necesare 7 vize, iar pentru Untold, 14.

Pașaportul este nominal, iar pentru a obține vizele clienții nu trebuie decât să facă shopping de minimum 30 de lei. Pentru fiecare bon de această valoare va fi aplicată o viză în pașaport, dar nu mai mult de una pe zi. Câștigă cei care strâng numărul necesar de vize, iar dacă vor fi mai mulți vizitatori care au completat pașaportul, atunci va fi organizată o extragere live, prin random.org.

În cazul Neversea, câștigătorii vor fi stabiliți în data de 20 iunie, iar pentru Untold campania își desemnează festivalierii în 20 iulie.

Pe lângă vizele de concert, cumpărăturile făcute în Ploiești Shopping City le aduc vizitatorilor surprize și cadouri întreaga vară. Peste 3.000 de premii îi vor aștepta pe clienții mall-ului, precum vouchere de reducere, articole de make-up, îmbrăcăminte, precum și o vacanță all-inclusive, de o săptămână pe litoralul românesc, oferită de către Bibi Touring.

Astfel, pentru fiecare 100 de lei cheltuiți în centrul comercial, vizitatorii vor primi instant un premiu, dar și o șansă la extragerea pentru câștigarea vacanței. Campania de vară a început pe 6 iunie și se va încheia pe 5 august.

Mai multe informații despre vara de festival de la Ploiești Shopping City pot fi descoperite pe site, precum și pe pagina de Facebook.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co