Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

La Câmpina a venit rândul platformelor gospodăreşti

platforme-gospodaresti-3Municipalitatea câmpineană intenţionează să se ocupe, în această perioadă, de spaţiile de depozitat gunoiul menajer din municipiu, asigurând igienizarea lor.

Gunoi există şi va exista! Acesta este motivul pentru care au apărut firmele de salubritate şi, implicit, rampele pentru colectarea resturilor menajere. Numai că, din când în când, se impune o curăţenie chiar şi în acest domeniu de asigurare a… curăţeniei. Firmele de salubritate sunt verificate de reprezentanţii Primăriei Câmpina, care au de gând să facă puţină ordine în ceea ce priveşte zonele din jurul platformelor gospodăreşti, şi nu numai.
„Anul acesta vom termina modernizarea tuturor platformelor din municipiul Câmpina. Intenţionăm să terminăm curăţenia în jurul tuturor platformelor, săptămâna viitoare. Rămâne să le spălăm, să le igienizăm. Practic, dorim o dezinfectare a lor. Mai sunt două platforme, pe care dorim să le modernizăm, şi anume pe străzile 1 Mai şi Maramureş”, a declarat şeful Administraţiei Domeniului Public şi Privat (ADPP) Câmpina, Felicia Olteanu.

Cetăţenii abia aşteaptă
Faptul că municipalitatea doreşte modernizarea şi igienizarea platformelor gospodăreşti nu poate fi decât pe placul celor care locuiesc în zonele respective, care se aşteptau ca acest lucru să fie făcut în urmă cu mult timp. „Este o idee foarte bună. Cam târziu, dar trebuia făcută”, a declarat un localnic. „Este normal să fie amenajată zona. Este chiar în mijlocul străzii. Toată lumea care trece pe aici…, tuturor le vine mirosul la nas”, a explicat un alt cetăţean care locuieşte în apropierea unei astfel de platforme gospodăreşti, ce încă nu a fost igienizată. Curăţenie, igienizare şi modernizare! Acestea sunt cuvintele pe care şeful ADPP Câmpina vrea să le pună în practică. Sesizările cetăţenilor au fost cele care au dus la această idee. R. N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co