Administratie

Costuri suplimentare

Încă nu se ştie care va fi valoarea, dar se ştie că va costa mai mult decât era estimat. Este vorba despre lucrarea de pe strada Ana Ipătescu, din Câmpina, locul unde s-a produs cea mai mare avarie la o conductă de apă, din ultimii ani, avarie care a lăsat ore bune întreg municipiul fără apă potabilă, în urmă cu aproximativ zece zile. Observând că o porţiune de mai bine de 100 de metri din conducta de apă este confecţionată din azbociment, material care este interzis la această oră de comunitatea europeană, administraţia locală câmpineană a luat decizia, în cursul săptămânii trecute, ca întreaga porţiune să fie schimbată cu una dintr-un material mult mai bun, care să nu afecteze calitatea apei.
„Am constatat că este o conductă de azbociment, cu un diametru de 160 de milimetri. Aşa că am luat hotărârea să o înlocuim în totalitate. Sperăm ca, în cel mult 10 zile, să terminăm lucrările de înlocuire a conductei”, a declarat şeful Administraţiei Domeniului Public şi Privat Câmpina, Felicia Olteanu.
Din cauza acestei lucrări, circulaţia pe străzile Ana Ipătescu şi Sondei va fi întreruptă cu zece zile mai mult decât era programat. R. N.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co