Imobiliare Valea Prahovei
Sport

La Breaza a căzut o stea(ua)! Tricolorul Breaza – Steaua II Bucureşti 2-1 (1-0)

breaza–  Marius Vişan, fost soldat pe frontul din Irak şi căpitan al brezenilor, în mare vervă de joc.

Stadionul: “Parc” din Breaza. Spectatori: peste 350.
Au înscris : M. Vişan (min.1), L. Pavel (min.46, din penalty) – pentru gazde, Bătfoi (min. 71) – pentru oaspeţi.
Tricolorul: Anghelache – Stoica (min.59 Negotei), Achiţei, Petcu, Şandru, Liuba, Samson, L. Pavel (min.87 Sârghie), Ciocâlteu (min.72 Vârlan), Răuţă, M. Vişan. Antrenori: Florin Stancioiu şi Costin Plăvache.
Steaua II: C. Lungu – Mustaţă, Stegaru (min.51 Văduva), Iacob, Toscă, Albu (min.65 Vătăjelu), Muzac, Bejan, Filip (min.36 Năstăsie), Rusu, Bătfoi. Antrenor: Leonard Strizu.
Au arbitrat: Sorin Mocan (Turda) – la centru, ajutat la cele două linii de Liviu Ciubotariu (Galaţi) şi Ionuţ Câmpeanu (Cluj).
Observator: Ion Coman (Târgovişte). Jucătorul meciului: M. Vişan
După ce în etapa anterioară „săgeata” din Stejaru a străpuns „tricolorul” din Breaza chiar aici în mirifica staţiune prahoveană, sâmbăta trecută, stadionul amplasat în parcul central a fost luat cu asalt de iubitorii fotbalului, mai ales că adversară a brezenilor  era „satelitul” Stelei  din Capitală.
Faţă de evoluţia lamentabilă şi eşecul net(0-3) suferit în etapa trecută, sâmbăta aceasta, parcă a intrat o altă echipă pe teren, mult mai motivată şi ambiţioasă. Şi când la timona grupării patronată de prof. Constantin Anghelache, se află veteranul Marius Vişan(foto), fost soldat pe frontul din Irak, purtătorul banderolei de căpitan al trupei din Breaza, aflat în mare vervă de joc, este lesne de înţeles că coechipierii au o altă atitudine iar rezultatul nu întârzie să apară.
Aşa se face că la prima şarjă ofensivă Vişan a reuşit  un gol de senzaţie, mingea fiind expediată din marginea careului de 16 metri, peste portarul advers, în colţul lung, tot el fiind coautorul golului doi şi tot în primul minut dar al reprizei secunde, acţiunea sa fiind oprită neregulamentar în careu, lovitura de pedeapsă fiind transformată de L.Pavel.
Spre final, steliştii au redus din diferenţă dar nu au reuşit să obţină egalarea, ceea ce era nedrept după evoluţia excelentă a trupei pregătită de Florin Stăncioiu, cele 18 puncte acumulate dându-i  speranţe pentru realizarea baremului de 25 de puncte.
De semnalat, că imediat după joc, fundaşul Petcu a ajuns direct la spitalul din Câmpina, cu o entorsa de gradul 3 şi întindere de ligamente, fiindu-i pusă glezna în gips.
Dinamo II Bucureşti- Petrolul Ploieşti 0-3 (0-1)
Într-un alt joc al aceleiaşi serii, formaţia pregătită de Vivi Răchită a reuşit o victorie importantă în cursa de promovare în prima ligă a fotbalului românesc, surclasând cu scorul de 3-0 pe Dinamo II chiar în „groapă” şi apropiindu-se la doar 3 puncte de ocupanta locului secund, Sageata Stejaru, care dă drept de promovare.
Au marcat: Budescu (min.32), Bozga (min.68) şi Cataramă (min.88). Ploieştenii au folosit următoarea garnitură: Vlad- Plămadă, Bozga, Chiriţă, Pompiliu Stoica, Benga (min.84Tudor), Cristi Vlad, Opriţa (min.76 Crăciun), L. Mihai (min.56 Cataramă), Budescu şi  Radcenko.Cristian SABRNEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co