Actualitate

Klaus Iohannis sărbătorește Ziua Internațională a Animalelor

klaus-iohannis

Klaus Iohannis s-a fotografiat cu un câine din echipa SPP/ sursa foto: Facebook

Klaus Iohannis s-a fotografiat cu un câine din echipa SPP, de Ziua Internațională a Animalelor, în semn de recunosțință față de “acești prieteni devotați”, informează Hotnews.

Șeful statului a postat o fotografie pe Facebook în care îl prezintă pe Spike, un câine care face parte din echipa SPP de șapte ani.

“De Ziua Internațională a Animalelor, vi-l prezint pe Spike, un ciobănesc belgian care de 7 ani face parte din echipa SPP. Are un rol foarte important în misiuni, acela de a căuta şi detecta explozibili. Este un bun prilej să ne arătăm recunoştinţa faţă de aceşti prieteni devotaţi”, a scris Klaus Iohannis pe rețeaua de socializare.

Ziua Internațională a Animalelor (World Animal Day) este sărbătorită, în fiecare an, la 4 octombrie, scrie Agerpres. Instituirea Zilei Internaționale a Animalelor de la 1931 a fost un mod de a face cunoscută situația speciilor de animale aflate pe cale de dispariție. Cu timpul, a devenit ziua în care se aduce un omagiu tuturor animalelor, din toate țările lumii. Conform cercetărilor, prezența unor animale de companie este benefică. Acestea pot stimula sănătatea fizică și mentală a omului, ajutându-l adesea din punct de vedere emoțional, psihologic și social.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co