Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Jurnaliştii şi-au reglat tirul

Săptămâna trecută, jurnaliștii câmpineni au avut ocazia să-și demonstreze măiestria în poligonul de tir, alături de jandarmii unității locale de transmisiuni.

Cu ocazia împlinirii a 137 de ani de la înfiinţarea armei numită Transmisiuni, jandarmii câmpineni au mers la poligonul de pe Valea Câmpei, pentru a se întrece în mânuirea pistolului. Ca de fiecare dată, jandarmul care a reuşit să câştige locul întâi a fost de fapt… o jandarmeriţă, care a acumulat 59 de puncte din 60 posibile. “Pentru mine nu e greu, deja e obișnuință ceea ce fac, îmi place ceea ce fac. Mai greu acum, pentru că a fost temperatura ridicată, dar în rest nu e greu, pentru că știu tot ce trebuie din punct de vedere tehnic, emoțiile mi le stăpânesc…”, a declarat plt.adj. Mihaela Mitruşciak.
Întrecerea a fost supervizată chiar de comandantul unităţii de jandarmi, care s-a declarat mulţumit de rezultatele pe care subordonaţii le-au obţinut în poligon. „Nu numai prin prisma rezultatelor obținute astăzi la concursul de tir, ci în primul rând pentru rezultatele, munca, activitățile desfășurate pe parcursul programului de lucru, pe parcursul acestei perioade grele, în condiții de austeritate bugetară”, a spus colonelul Ion Grecu.

Țintă bună
La finalul întrecerii, jandarmii au dat pistoalele pe mâna reprezentanţilor presei locale. Unii au reuşit să lovească ţinta de câteva ori. Alţii au câştigat premiul de cel mai sensibil trăgător.
La individual, reporterii postului de televiziune Valea Prahovei au câştigat locurile doi şi trei, iar pe echipe s-au clasat pe locul I.
Activităţile privind sărbătorirea celor 137 de ani de la înfiinţarea armei Transmisiuni au continut și a doua zi, la sediul unităţii.

Relu NISTOR

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co