Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Isprăvile interlopului Gât

prostituateDin lipsă de ocupație, un barbat în vârstă de 33 de ani din Prahova, poreclit Gât, i-a uimit pe polițiști cu isprăvile sale, care mai de care mai ilegale.

Persoana în cauză se sustrăgea urmăririi penale, după ce fusese cercetată pentru mai multe infracțiuni. Lista acestora este una cât se poate de cuprinzătoare și de îngrijorătoare pentru opinia publică, în mijlocul căreia a trăit până săptămâna trecută individul. Vorbim despre  proxenetism, violare de domiciliu, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniştii publice, distrugere, ameninţare şi port fără drept de arme albe. De altfel, o tânără în vârstă de 23 de ani l-a învinuit pe bărbat că a obligat-o să se prostitueze. Aceasta a declarat că nu putea fugi, pentru ca era urmărită de proxenet și doar cu ajutorul poliției a reușit să scape. Fata era obligată să se prostitueze  în pădurea de la Păulești, iar toți banii obținuți de la clienți erau luați de Gât.

Mare scandalagiu
În urmă cu câteva zile, Gât pătrunsese fără drept în locuinţa unei femei din oraşul Boldeşti-Scăieni și a provocat scandal. Folosindu-se de un cuţit, a spart geamurile locuinţei, apoi a ieșit în stradă, a amenințat mai multe persoane cu moartea, după care s-a tăiat pe mâini. Bărbatul este recidivist și va avea și acum timp să se gândească, la răcoare, la ceea ce a făcut. Polițiștii din cadrul IPJ Prahova au dat de urma sa, l-au reținut pentru 24 de ore, apoi l-au prezentat procurorilor cu propunerea de arestare preventivă. Aceștia și-au însușit-o și l-au dus pe individ în fața unei instanțe a Judecătoriei Ploiești, care, însă, a dispus cercetarea în stare de libertate. R. E.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co