Politica

Ion Dragomir, vechiul şi noul preşedinte PSD Câmpina

psdSâmbătă, în cadrul conferinţei organizată de filiala Partidului Social Democrat din Câmpina, au avut loc alegerile pentru o nouă conducere. Tot cea veche!

La eveniment au fost invitaţi preşedintele organizaţiei judeţene Mircea Cosma şi senatorul Daniel Savu.
În privinţa alegerilor pentru preşedinţia organizaţiei, Ion Dragomir, preşedintele interimar,  a fost singurul care şi-a depus candidatura. Alegerea sa în aceeaşi funcţie, s-a făcut în proporţie de 100 %.
Ion Dragomir le-a transmis celor prezenţi ideea de unitate în cadrul partidului, dar mai ales, în interiorul organizaţiei din Câmpina. Gheorghe Tudor, în calitate de vicepreşedinte, a sugerat o atragere mai consistentă a tinerilor, către organizaţie, scoţând în evidenţă media de vârstă ca fiind între 50-60 de ani.
Întâlnirea a fost, totodată, şi un prilej pentru cei doi invitaţi, Mircea Cosma şi Daniel Savu, de a comenta deciziile severe ale partidului de guvernământ şi prestaţia preşedintelui Băsescu.

Inamicul nr. 1
Părând a vedea deja trecute cele două moţiuni de cenzură, senatorul Daniel Savu nu a pierdut prilejul de a-l ataca pe preşedintele Traian Băsescu: „Mulţi ar fi tentaţi să spună că Băsescu e un „accident al istoriei”, parcă un blestem al acestui neam, să avem un astfel de preşedinte, pe zece ani. Eu nu cred că este un „accident”. A fost un rău necesar, pentru că e ca la fotbal: trebuie să intre echipa care stă la marginea terenului, despre care spectatorul crede că e mai bună, trebuie să intre pe teren şi echipa pe care o doresc spectatorii”.
Preşedintele judeţean PSD, Mircea Cosma, nu a uitat să scoată în evidenţă eşecul din alegerile 2008 ale filialei PSD Câmpina, aruncând în acelaşi timp săgeţi către Roberta Anastase:
„Prahova, în special cu votul majoritar din Câmpina, a ajutat PD-L să ajungă la putere şi a pus-o pe una care s-a oprit foarte repede din citit, adică pe preşedinta Camerei Deputaţilor, să facă legile. Ce legi face, vedeţi! (…) Câmpina a tras suficient de serios PSD în jos, ca să nu mai punem problema revigorării activităţii de partid. (…) Organizaţia trebuie să câştige alegerile în 2012. Să câştige localitatea, cu un vot în plus, faţă de ceilalţi! Să fie în stare după aceea, pe acest Colegiu, să trimită în Parlament un deputat şi-un set de senatori, dacă vor mai fi senatori”, a spus Mircea Cosma.Carmen NEGREU


To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co