Actualitate

Investiţii în Câmpina

Lacul Bisericii

Locuri de poveste în peisajul de iarnă câmpinean. Promenada se poate face în noi zone ale oraşului, pentru că lucrarea de amenajare a parcului de lângă Lacul Bisericii a fost finalizată. S-a încheiat realizarea sistemului de iluminat şi a aleii perimetrale, s-au montat gardurile ornamentale şi s-au pregătit spaţiile verzi pentru plantările ce se vor face în primăvara acestui an. „S-au propus şi alte lucrări suplimentare, cum ar fi execuţia unui gard de protecţie în jurul lacului, pentru siguranţa cetăţenilor, lucrări ce nu au fost prevăzute în proiectul iniţial. De asemenea, a fost achiziţionată fântâna arteziană care va fi montată în centrul lacului, imediat ce acesta se va dezgheţa şi nivelul apei va mai creşte”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Câmpina, Mariana Pătraşca.
Importantă este şi realizarea aleii de acces către parc, din Strada B. P. Hasdeu. Odată finalizată această lucrare, locul va face parte din principalele atracţii din oraş.

Iluminat public modern

Lucrarea de modernizare a sistemului public de iluminat, ce a început în Câmpina anul trecut, va fi gata în primul trimestru din 2012. Până acum, aceasta este realizată în proporţie de 90%. „S-au înlocuit stâlpii de electricitate şi toată reţeaua electrică aeriană a fost introdusă într-un canal subteran pe tronsonul de pe Bulevardul Carol I, cuprins între Casa Tineretului şi Casa Cărţii, urmând ca, până la sfârşitul lunii martie, să se finalizeze lucrările de introducere a cablurilor aeriene până la intersecţia cu Strada Goleşti”, a declarat, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Câmpina, Mariana Pătraşca. Proiectul şi lucrarea au fost realizări importante ale municipiului. Ca urmare a acestor lucrări de reabilitare a iluminatului public, s-a constatat o diminuare cu 30% a costurilor pentru energia electrică.
Grupaj realizat de Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co