Actualitate

Stimulente de sezon

Autorităţile locale din staţiunile de pe Valea Prahovei încearcă să atragă lumea printr-o serie de reduceri şi organizarea unor manifestări menite să stimuleze activităţile de sezon.

Veşti bune pentru persoanele care aleg să schieze în acest sezon la Buşteni. Tarifele la transportul pe cablu pentru pârtia Kalinderu au fost reduse cu 50%. Dacă până acum un ski-pass de o zi era 250 de lei, din acest weekend, turiştii scot din buzunar doar 125 de lei. Turiştii care aleg să se distreze la Buşteni au la dispoziţie două pârtii, Kalinderu I şi Kalinderu II, dotate cu nocturnă şi instalaţie de zăpadă artificială, o pârtie de sanie, dar şi Fun-Park-ul Kalinderu. Parcul se întinde pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi şi reprezintă o alternativă de agrement atât pentru iarnă, cât şi pentru vară. Este dotat cu pârtie de schi pentru începători deservită de baby-lift, ski-carusel, o sanie tobogan, instalaţie tubing de vară şi nocturnă.
Cei care doresc să-şi petreacă vacanţa la Buşteni în prima parte a lunii februarie, au toate motivele să o facă. În perioada 9-12 februarie vor avea loc „Zilele oraşului Buşteni”, prilej cu care vor avea loc numeroase evenimente sportive, pentru toate gusturile. Pe pârtie va avea loc „Cupa buştenarului la Schi Alpin”, iar la bază, pe cea mai modernă estacadă din lume, se va disputa Cupa Mondială de Escaladă pe Gheaţă.
Nici iubitorii sportului cu balonul rotund nu sunt uitaţi. Ei sunt aşteptaţi să urmărească meciurile de fotbal din Cupa oraşului Buşteni.

Sinăienii au gratuitate la telegondolă
Dacă la Buşteni municipalitatea a hotărât scăderea tarifelor pentru accesul la pârtii, la Sinaia, autorităţile oferă gratuitate la telegondolă.
În fiecare luni, sinăienii pot merge gratuit cu instalaţia pe cablu până la Cota 1400, dacă au la ei buletinul care să ateste faptul că locuiesc în oraş. Măsura vine în sprijinul cetăţenilor, care au astfel posibilitatea să se plimbe cu cea mai modernă instalaţie pe cablu. Cei mai fericiţi vor fi, însă, schiorii, care pot, în fiecare zi de luni, să schieze pe Pârtia Nouă, fără să scoată vreun ban din buzunar. C. B.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co