Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Întâlnire între seniori

Membrii Clubului Seniorilor din Sinaia au petrecut, săptămâna trecută, câteva ore în compania prietenilor de la Clubul Pensionarilor din comuna Izvoarele.

Parteneriatul dintre cele două instituţii a început în urmă cu o lună. „Am primit oaspeţi la Clubul Seniorilor din Sinaia, este vorba despre membrii clubului seniorilor din comuna Izvoarele, de lângă Vălenii de Munte. Sunt oameni care ne-au primit în casa lor acum o lună şi acum i-am invitat la noi şi ne bucurăm că au venit în număr mare. Membrii clubului seniorilor din Sinaia au fost la înălţime şi le mulţumesc pentru că sunt foarte prietenoşi şi foarte încântaţi de aceste schimburi”, a spus directoarea Centrului Cultural “Carmen Sylva”, Anca Hogea.
Vizita a fost pentru unii seniori din Izvoarele un bun prilej să-şi amintească de anii tinereţii. „Este un parteneriat extraordinar, mai ales Clubul Seniorilor din Izvoarele. Pentru seniorii noştri este extraordinar să ajungi la 70-80 de ani să poţi să vezi locurile unde au trăit regii României. Sinaia este un oraş plin de istorie, iar seniorii noştri sunt bucuroşi că reuşesc să vadă asemenea minunăţii”, a declarat directorul Casei de Cultură din Izvoarele, Ion Diaconu. C. B.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co