Actualitate

Informaţii on-line la Biblioteca din Brebu

Biblioteca din comuna Brebu este una dintre primele 20 de instituții de gen din țară care au beneficiat de programul Biblionet. Acesta presupune accesul gratuit la internet şi este o cale de informare atât pentru elevi cât şi pentru ceilalţi locuitori. În Brebu, s-au primit patru calculatoare şi alte dotări de mare utilitate: imprimantă, scanner şi videoproiector, după cum a declarat bibliotecarul Livia Codarcea, din cadrul Bibliotecii „Nicolae Breb Popescu”.
Autorităţile locale s-au implicat pentru îndeplinirea condiţiilor necesare ca biblioteca să obţină dotarea respectivă. Este nevoie de încălzire permanentă, grupuri sanitare moderne şi spaţiu securizat.
Calculatoarele au deja instalate programe cu lecţii interactive pentru elevii claselor I-VIII, în conformitate cu cerinţele şcolare, la diferite materii. Bibliotecarele au urmat un curs de specializare şi din toamnă pot primi copiii să acceseze internetul. Bineînțeles, acestea speră că micuții nu vor uita că și cititul cărților în mod tradițional este, în continuare, foarte important pentru dezvoltarea lor. D. R.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co