Actualitate

Înjunghiată de iubit

O tânără în vârstă de 24 de ani din Dumbrăveşti se zbate între viaţă şi moarte şi riscă să piardă şi copilul pe care îl poartă în pântece pentru că a fost înjunghiată chiar de fostul ei prieten. Aceasta tocmai îşi părăsise iubitul care nu vroia să accepte despărţirea. Aşa se face că bărbatul, în vârstă de 20 de ani, a încercat să o facă să se împace cu el, numai că a refuzat. Înfuriat la culme bărbatul a înjunghiat-o chiar la locul de muncă.
„Suspectul, care lucrează în acelaşi loc ca şi partea vătămată, în timpul pauzei de masă, a mers la acesta , şi pe fondul unui conflict spontan, a înjunghiat-o cu un cuţit de bucătărie în zona abdominală. Partea vătămată a fost transportată în stare gravă la spital” a declarat insp. Dan Radu, purtător de cuvânt IPJ Prahova. Din păcate femeia riscă să piardă şi copilul pe care îl purta în pântece.
„Pacienta a venit la UPU în stare generală gravă, instabilă hemodinamic. A fost lovită în etajul abdominal partea stângă, punându-se problema pierderii sarcinii ” a declarat dr. Andrei Ilinca, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.
Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe făptaş în mai puţin de 2 ore de la comiterea faptei. Acesta a fost găsit în localitatea Vărbilău la nişte rude. Poliţiştii au demarat o anchetă, acesta riscând să fie acuzat pentru vătămare corporală gravă. Mariana BADEA

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co