Turism

Informare Turistică de la specialiști

Sunteţi pregătiţi să evadaţi câteva zile sau să vă petreceţi concediul la munte şi nu ştiţi unde să mergeţi ? Dacă alegeţi ca destinaţie staţiunea Sinaia, Centrul de Informare şi Promovare Turistică vă ajută să vă faceţi planul de vacanţă.

Serviciile oferite de acesta se pliază foarte bine pe cerinţele turiştilor. Consilierul Centrului de Informare şi Promovare Turistică, Paul Popa, le stă la dispoziţie turiştilor cu informaţii referitoare la locurile interesante ce pot fi vizitate, traseele turistice ce pot fi urmate, distanţele dintre obiective şi chiar costurile ce le implică o incursiune montană.
De asemenea, Centrul de Informare este dotat cu calculatoare, care le oferă turiștilor acces gratuit la intrenet. „Oferim turiştilor orientare efectivă în cadrul oraşului, în zona masivului Bucegi, care este foarte importantă. Turiştii apelează la noi pentru a se informa asupra distanţelor pe care le au de parcurs, asupra stării vremii, transportului până acolo şi a locaţiilor în care vor sta acolo.
Încercăm să găsim servicii de ghidaj în momentul în care clienţii noştri ne-o cer, facem rezervări pentru ei la tot ceea ce înseamnă structuri de turism şi agrement, transport şi cazare.

Acoperim cerinţele şi doleanţele turiştilor” a spus Paul Popa, consilier la Centrul de Informare şi Promovare Turistică.

Servicii de nivel internațional
Consilierea turiştilor este făcută, în cadrul centrului, în patru limbi de circulaţie internaţională, respectiv engleză, franceză, italiană, germană şi, bineînţeles, în limba română. Stațiunea Sinaia, supranumită Perla Carpaților, beneficiază, de asemenea, şi de un Ghid Turistic Digital, care se află la dispoziţia turiştilor în permanenţă. C. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co