Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Începe şcoala la Telega Vale?

Școala generală din Telega Vale nu va putea să primească micuţii la ore pe 14 septembrie, odată cu începerea noului an școlar, dacă instituția nu primește ajutor financiar.
Motivul constă în faptul că inundaţiile care au avut loc pe 3 iulie au făcut ca multe clase de curs și grupurile să fie inutilizabile. „Îmi fac foarte mari griji, deoarece fonduri pentru a repara această școală nu sunt. O să încerc să fac măcar o parte din grupurile sanitare. În interiorul școlii parchetul este ridicat, pereții exteriori și interiori sunt și ei afectați de inundațiile care au avut loc… Nu știu ce vom face. Dacă nu primim fonduri, nu vom putea funcționa cu Școala Alexandru Popescu”, a declarat primarul comunei Telega, Gheorghe Ilie.
Totodată, este supărat și din cauza faptului că unii dintre colaboratorii săi nu s-a implicat cum trebuie. “Colaborarea este foarte bună, dar aș vrea să se implice mai mult, atât conducerea școlii, cât și femeile de serviciu, întrucât tot mâlul din curte a fost scos cu oamenii care beneficiază de ajutor social. Nu văd nici un semnal de la dumnealor că vor să se facă curățenie în incinta școlii”, a mai spus Gheorghe Ilie. R. N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co