Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Incendiu în centrul staţiunii Sinaia

incendiu-sinaia-1Un incendiu puternic izbucnit, miercurea trecută, la o casă abandonată a produs panică în rândul localnicilor din Sinaia. Dacă pompierii nu interveneau la timp, flăcările se puteau extinde la clădirile învecinate.

Imobilul cuprins de flăcări este situat în apropierea Poștei, a unei biserici și instituții CEC și oamenii au privit cu spaimă flăcările de câțiva metri înălțime. Patru autospeciale au ajuns la faţa locului pentru a domoli pârjolul. Din fericire, acesta a fost ţinut sub control şi a fost stins, după mai bine de o jumătate de oră de la debutul intervenției, înainte de a se extinde.  Martorii povestesc că s-au îngrozit când au văzut nenorocirea. Mulţi bănuiesc că totul ar fi pornit de la un om al străzii care dormea în imobil. „Lucrez în zonă şi am văzut cum ieşea fumul. În câteva minute flăcările au cuprins acoperişul, iar apoi au apărut pompierii. Eu am crezut că incendiul a pornit de la un scurtcircuit, însă multe persoane vorbeau că în casă stătea un băiat fără familie. Ne bucurăm că nu s-a extins la biserică sau la celelalte instituţii”, a povestit Marin Coroveanu, martor al incidentului.
Blocaj rutier
În timpul intervenţiei pompierilor, circulaţia a fost interzisă pe strada unde se afla casa respectivă. „Patrulam în zonă şi am observat flăcările. Am alertat 112 şi imediat au sosit maşinile de pompieri. Focul a fost stins, iar situaţia ţinută sub control. Zona a fost securizată”, a precizat şeful grupei operative din cadrul Poliţiei Comunitare, Gheorghe Popa. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în incident. Pompierii au deschis o anchetă, în urma căreia se vor stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea incendiului. A. A.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co