Actualitate

Încă doi morţi, pe DN1

Alte două cruci vor apărea pe DN1, principala arteră de circulație din țară socotită drept Drumul Morții. În urma unui accident produs săptămâna trecută, în zona localității Pucheni, două femei și-au pierdut viața. Impactul s-a produs între un autoturism și o masină de teren.
„Un autoturism VW Polo circula din direcția Ploiești spre București și, în zonă de curbă la dreapta, pierde controlul asupra direcției, pe carosabilul acoperit cu zăpadă, și pătrunde pe contrasens, unde intră în coliziune cu un jeep Lexus, care circula regulamentar”, a declarat subinsp. Georgian Anton, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Prahova.
Urmările accidentului au fost tragice: atât conducătoarea auto a VW-ului, cât și pasagera de pe scaunul dreapta-față al acestei mașini nu au avut nicio șansă de supraviețuire în urma impactului din lateral.
„La sosirea echipajelor la locul intervenției, cele două victime au fost găsite decedate. S-a acționat pentru descarcerarea lor și acordarea de prim-ajutor conducătorului auto al autoturismului Lexus, rănit mai ușor, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Prahova”, plt. Raluca Vasiloae. R. E.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co