Administratie

În grafic cu plata impozitelor

Direcţia Economică a Municipiului Câmpina stă mai bine anul acesta în ceea ce priveşte încasările taxelor şi impozitelor locale.

Faţă de anul trecut, la sfârşitul lunii februarie 2013 s-a înregistrat un procent cu 14% mai mare la încasările pe persoane fizice. În ceea ce priveşte recuperarea sumele restante, anul acesta a avut loc o creştere de 17.5%. „Ca o comparaţie benefică pentru bugetul local şi poate şi pentru contribuabili, pentru că nu se mai adună atâtea accesorii, este faptul că am reuşit să încasăm foarte bine din rămăşiţe. Rămăşiţele, la noi, însemnând datorii aferente anilor anteriori anului 2012, respectiv 2013. Acolo stăm mai bine. Determinarea principală a fost Direcţia Economică, în sensul că am luat câteva măsuri care nu ne fac plăcere, dar trebuie să ajungem şi la ele, respectiv popriri asupra veniturilor”, chiar ajungând până la sechestru, a declarat şeful Direcţiei Economice a Municipiului Câmpina, Marius Vişan.

Suplimentare, în caz de nevoie
Cu toate acestea, se aşteaptă ca luna martie să fie una mult mai aglomerată la ghişeele de plată. “Întotdeauna luna martie este una aglomerată pentru noi, în primul rând la casierie. Cozi nu vor fi, nu au fost niciodată… Vom suplimenta cu un casier sau doi… Cu siguranţă în luna martie veniturile vor fi consistent mai mari decât în luna februarie, respective ianuarie, pentru că este ultima lună în care se plăteşte primul semestru, respective se acordă bonificaţia de 10%”, a spus Marius Vişan. Rămâne de văzut dacă şi de aceasta data, până la 31 martie, socoteala din birou se va potrivi cu cea de la ghişeu. E. T.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co