Imobiliare Valea Prahovei
Turism

În febra pregătirilor la Kalinderu

in-febra-pregatirilor-la-kalinderu-2La începutul lunii iulie, staţiunea Buşteni va inaugura un impresionant parc de distracţii, unic în România.

Autorităţile locale din Bușteni şi-au propus să dezvolte agrementul pentru a atrage cât mai mulţi turişti în staţiune şi au demarat această investiţie spectaculoasă, care îi va impresiona pe mulți vizitatori. Lângă pârtia de schi se amenajează o bandă de tubbing, iar în curând se va monta un carusel şi un tobogan. În pus, cei care iubesc adrenalina, pot încerca să escaladeze peretele vertical de la estacada pentru viteză.
„Staţiunea Buşteni se pregăteşte pentru o noutate în această vară. Prima instalaţie este banda cu acel tubbing, vom avea o suprafaţă de schiat de 4.000 de metri pătraţi, va fi instalat un tobogan şi la escaladă peretele vertical va fi dotat cu prize. Cele trei instalaţii şi caruselul vor fi o noutate în ţara noastră. Va fi o zonă excelentă atât pentru copii, cât şi pentru adolescenţi. Iniţial, vom finaliza suprafaţa fun park-ului cu înierbarea lui, iar apoi urmează operaţiile de montare a suprafeţelor artificiale”, a precizat directorul de programe din cadrul Primăriei Buşteni, Ion Vasilescu.

Distracție zi și noapte
Parcul va fi dotat și cu o instalaţie de nocturnă, iar accesul în zona de distracţie se va face pe baza unei cartele magnetice.
Fondurile pentru realizarea Fun Park-ului au fost alocate de Ministerul Turismului, pentru ca vizitatorii oraşului Buşteni să aibă o alternativă la schi, sau la drumeţiile montane din timpul verii. Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co